Μουσική βραδιά με την Κλεονίκη Δεμίρη στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού

ΜΟΥΣΙΚΗ
sdfd_800x533
  20/7/2020 21:00 - 23:00

  Μέγαρο Χορού Καλαμάτας  |  Καλαμάτα, Ελλάδα

Μουσική βραδιά με την Κλεονίκη Δεμίρη θα διοργανωθεί τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.

Το κοινό θα απολαύσει μια συναυλία με τα πιο δροσερά τραγούδια από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μαζί με τα κομμάτια από τον νέο της δίσκο με τίτλο "Μαγική Συνταγή". Ανανεώνοντας το πρόγραμμά της και μετά από πολλές συναυλίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Βρυξέλλες, Αμάν, Τίρανα, Φλωρεντία, Σκόπια κ.α.) και επιτυχημένες καλοκαιρινές περιοδείες, η Κλεονίκη Δεμίρη μας προτείνει μια νέα καλοκαιρινή "Μαγική Συνταγή", φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά και πολύ μεράκι. To πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια που θα ζωντανέψουν τα περασμένα καλοκαίρια μας. Από το "Μια θάλασσα μικρή", μέχρι το "Μες στου Αιγαίου τα νησιά" και από το "Μια αγάπη για το καλοκαίρι", μέχρι το "Luz de Luna", το κοινό θα ακούσει τραγούδια των πιο αγαπημένων Ελλήνων συνθετών αλλά και απ' όλο τον κόσμο, που υμνούν την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου. Στο πιάνο θα είναι ο Γιώργος Τσοκάνης.

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ θα πραγματοποιήσoυν τις εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020», ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα: Α. Μέγαρο Χορού Καλαμάτας 1) θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται, 2) Τα δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 9:00-13:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 3) Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας, 4) Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέρχεστε 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης, 5) Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται, 6) Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του. Β. Λοιποί υπαίθριοι χώροι: 1) υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του στο χώρο της εκδήλωσης, 2) Τήρηση απόστασης ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων – θεατών.

 

Διεύθυνση
Ο.Τ. 574, Αρτέμιδος
Καλαμάτα 241 00, Ελλάδα

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 20/7/2020 21:00 - 23:00