Ματούλα Ζαμάνη και Deaf Radio απογειώνουν το 7ο Port Festival!

ΜΟΥΣΙΚΗ
7portfest
  29/7/2019 20:00 - 31/7/2019 23:59

  Άλσος Κατακόλου  |  Katakolo, Greece

 

Το τριήμερο εναλλακτικό φεστιβάλ τέχνης κι αλληλεγγύης, για το οποίο φέτος γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης, θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 & 31 Ιουλίου, στο άλσος Κατακόλου, με ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, εργαστήρια, περιβαλλοντικές δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες από τις ομάδες και τους συλλόγους που συμμετέχουν.

Όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη, αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των 4 Λυκείων του Πύργου και Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα φετινά συγκροτήματα έρχονται από Αθήνα, Πάτρα, Ναύπακτο, Θεσσαλονίκη και φυσικά από τον Πύργο, μιας και οι διοργανωτές επιθυμούν να αναδεικνύουν τους μουσικούς της περιοχής. Τα μουσικά είδη ποικίλα: Blues, Folk, Rock, Παραδοσιακό, Έντεχνο και Λαϊκό. Κορυφαία ονόματα η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία αναμένεται να κάνει μια ανατρεπτική και δυναμική εμφάνιση, και οι Deaf Radio, η ελληνική μπάντα που συζητιέται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη!

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν στο Κατάκολο τις μέρες που διεξήχθη το φεστιβάλ περί τους 3.000 επισκέπτες ανά ημέρα. Δε χωρά αμφιβολία ότι το Port Festival, πέρα από την στήριξη που προσφέρει σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, συμβάλλει στην τοπική προβολή και ανάπτυξη.

Στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook (portfestivalkatakolo) θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Το Πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Ιουλίου
The Bad Habits
Kimis & Bebis 

Ιωάννα Αναγνωστοπούλου & Αλέξανδρος Τόρης

Τρίτη 30 Ιουλίου
Deaf Radio
Grandmaster Cockroach
GO

Τετάρτη 31 Ιουλίου
Matoula Zamani
Flamarabenco
Όρτσα

Εργαστήρια:

Port News, Ταξιδεύουμε και παίζουμε στις 4 Εποχές, Δημιουργική γραφή, Ζωγραφική σε πετρούλες & βότσαλα, Ακροβατικά με πανιά, Slackline, Bodypainting.

Συμμετέχουν οι εξής ομάδες & σύλλογοι:

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, ΑΡΧΕΛΩΝ-Archelon, the Sea Turtle Protection Society of Greece, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας, Σβούρα Ναύπακτος, Φυσιολατρικός Σύλλογος Φίλων λίμνης Μουριάς και ποταμού Αλφειου, SOS Κυπαρισσιακός - Πρωτοβουλία Τριφυλίας ενάντια στις εξορύξεις Υδρογονανθράκων, ΚοινΣεπ Διώνη, Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας, ΗλειοΤέχνες - Πολιτιστικός & Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ν.Ηλείας.

 

 

 

Διεύθυνση
Katakolo, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από 29/7/2019 20:00 εώς 31/7/2019 23:59