Πανελλήνιο Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
COVEReoe-ioieo-ioeu-iioiuiou-2018
  2/12/2018 19:30

  Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης  |  Tripoli, Greece

 

 

Αρχής γενομένης απ' αυτό το Σαββατοκύριακο, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποιεί το 2°, εν συνεχεία, Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στον ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (1/12/18) και ώρα 7 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, παρουσιάζονται πέντε Χορωδίες με τραγούδια Ν. Γκάτσου: Η Γυναικεία Θρακομακεδόνων Αθήνας, η Ευρωπούλων Κέρκυρας, το Γύθειο με Μº τον Μιχ. Γαργαλιώνη, η άλλη Κερκυραϊκή, η “Αφιώνα”, και η Χ.Τ. με τη LA VITA και Mº την Ελένη Αλεξοπούλου. Συνολικά, θα παρελάσουν από σκηνής 200 χορωδοί! Παρουσιάστρια της βραδιάς, η Αμαλία Νικολοπούλου.

Την Κυριακή 2/12/18 και ώρα 7.30 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, και πάλι με τραγούδια Ν. Γκάτσου, η Χ.Τ. παρουσιάζει το 1° Κοντσέρτο της με το ντόπιο συγκρότημα, αποτελούμενο από τις γνωστές καθηγήτριες Μουσικής, Αφές, Μάτα και Νάνσυ Κοτσιώνη (Πιάνο και Alto Σαξόφωνο, αντίστοιχα), και τον Μαρίνο Δελή και τη Μαρία-Γλυκερία Γιαννούλη, Τραγούδι. Τους ανωτέρω, συμπληρώνουν τα τρία Σαξόφωνα με τους Γ. Καψιμάλη, Ζωή Χρονοπούλου και Τάσο Μεταξά, όπως, και η, επίσης, γνωστή, Ανεζίνη Λυμπέρη-Λουκά σ' ένα “διπλό” ρόλο παρουσιάστριας! Αξίζει, να μη χάσει, κανείς, αυτό το Κοντσέρτο, το οποίο, δεν έχει να ζηλέψει, τίποτα από άλλα “ξενόφερτα”....

Το “κλου” της κυριακάτικης βραδιάς, τα δύο ονόματα: ΑΓΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ!

Ναι, θα παρευρεθεί η σύντροφος του Ν. Γκάτσου, η ποιήτρια – στιχουργός, Αγαθή Δημητρούκα, και θα μιλήσει, για τον Ν. Γκάτσο, ο Στ. Καρτσωνάκης, ο οποίος έχει κάνει Διδακτορική διατριβή 500ων σελίδων, για τον Τριπολίτη Ποιητή – Στιχουργό (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας)!

Οι εκδηλώσεις τελούνται, με τη συνδιοργάνωση Περιφέρειας Πελ/νήσου, Δήμου Τρίπολης και Χορωδίας Τρίπολης, και η είσοδος, για το κοινό, θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

 

Διεύθυνση
Spetseropoulou 3
Tripoli 221 00, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2/12/2018 19:30