“Ο Γκάτσος που αγάπησα” με Μητσιά - Καραμπέτη στην Καλαμάτα

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
OPSEIS
  23/4/2018 21:00

  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  |  Kalamata, Greece

 

Μια μοναδική συναυλία με το Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με τίτλο “Ο Γκάτσος που αγάπησα”, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Καλαμάτας τη Δευτέρα 23 Απριλίου. Η συναυλία ξεκινάει στις 9 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Θα ακουστούν τραγούδια σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, του ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου.

Πλαισιωμένοι από ένα λιτό μα στιβαρό μουσικό σχήμα που παραπέμπει στη λιτότητα και στιβαρότητα της ζωής και του έργου του Νίκου Γκάτσου, οι δύο ερμηνευτές υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό το πορτρέτο αυτής της δωρικής μορφής των γραμμάτων μας, σκιαγραφημένο τόσο από στίχους και κείμενα του ιδίου όσο και από κείμενα άλλων για εκείνον σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα.

Συντελεστές: Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι – μαντολίνο).

Εισιτήρια: Οι πρώτες  6 σειρές 17 ευρώ, από την 7η σειρά 15 ευρώ γενική είσοδος, και 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό-ανέργων).

Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, viva.gr.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, 2310257218, 6934-115555.

 

 

Διεύθυνση
Aristomenous 33
Kalamata 241 00, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 23/4/2018 21:00