Θεατρική παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» στην Καλαμάτα

ΘΕΑΤΡΟ
cover-photo
  20/10/2018 21:30 - 28/10/2018 23:30

  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  |  Kalamata, Greece

 

H Bold Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη.

Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτά από τη γνωστή. αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», “Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου», και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» που ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 09:30 μ.μ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατυρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τί είναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος. Ο Σόλων και ο Λουκάς , οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά , σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται , προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης

Παίζουν: Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου,Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Σκηνικά: Bitsonis Furniture

Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης

Ήχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης

---

Παραστάσεις: 20-28 Οκτωβρίου, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας | 09:30 μ.μ.

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ | Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ

Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Οι ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα)

 

Διεύθυνση
Aristomenous 33
Kalamata 241 00, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από 20/10/2018 21:30 εώς 28/10/2018 23:30