«Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στην Καλαμάτα

ΘΕΑΤΡΟ
cover-PEIRAMATIKI
  11/9/2018 20:30

  Κάστρο Καλαμάτας  |  Kalamata, Greece

 
ΒΑΤΡΑΧΟΙ του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, Δευτέρα 10 & Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 για δυο ακόμα παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Οι 2 αυτές παραστάσεις των ΒΑΤΡΑΧΩΝ έχουν ένα ιδιαίτερο νόημα για μας, γιατί στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους  ότι:   
 
  • Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας , σοκαρισμένη, μετά τις συνταρακτικές εικόνες καταστροφής, στις πυρκαγιές της Αττικής αποφάσισε, εκτός από ένα χρηματικό ποσό που κατέθεσε άμεσα σε λογαριασμό για τους πυρόπληκτους, να δώσει δωρεάν τις 2 παραστάσεις για τους θεατρόφιλους της περιοχής μας και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένανκουμπαρά ενίσχυσης για τα παιδιά -θύματα της φωτιάς του Λύρειου παιδικού Ιδρύματος που καταστράφηκε ολοσχερώς στο Νέο Βουτσά και όσων παιδιών ακόμα έμειναν ορφανά από γονείς, παπούδες , αδέλφια και έχασαν την οικογενειακή τους ισορροπία και θαλπωρή."Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ εμπεριέχει την έννοια της ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΚΑΙ   Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"
Στον κουμπαρά αυτόν που θα υπάρχει στο χώρο του Κάστρου, τις δυο μέρες της παράστασης, μπορεί όποιος θέλει να συνεισφέρει και να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Παράλληλα, για τον ίδιο σκοπό, θα ξεκινήσει μια Λαχειοφόρος με δώρο ένα καραβάκι (το πλοίο του Οδυσσέα προσφορά του Παν.. Σοφικίτη), με κόστος 5 ευρώ ο λαχνός, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη με την κλήρωση του τυχερού ενώπιον κοινού στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.
 
Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν είδη άκρως απαραίτητα για τα παιδιά (παιχνίδια , βιβλία, ρουχισμός, σχολικά είδη κλπ) τα οποία και θα παραδοθούν προσωπικά στα ίδια τα παιδιά από κλιμάκιο της θεατρικής ομάδας και του συλλόγου και όσων θέλουν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν.
 
Οι 2 αυτές παραστάσεις εκτός από τον κοινωνικό χαρακτήρα που εκφράζουν για μας, έχουν σημαντικό ενδιαφέρον, γιατί θα τις παρακολουθήσει και θα τις μαγνητοσκοπήσει συνεργείο της ΕΡΤ για το αρχείο της.

 

Διεύθυνση
Spartis 28
Kalamata 241 00, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 11/9/2018 20:30
  • 10/9/2018 20:30