«Αθώος ή ένοχος» στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

ΘΕΑΤΡΟ
athoos
  1/12/2022 21:15

  Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Ένα δυνατό δικαστικό έργο μυστηρίου του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Jeffrey Archer, «Αθώος ή ένοχος» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή σε διπλή παράσταση (6.15 μ.μ. – 9.15 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Πρόκειται για μια ανατρεπτική κατάσταση που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, που καλούνται για δυο ώρες να γίνουν ένορκοι και στο τέλος της δίκης θα κληθούν να εκδώσουν την ετυμηγορία: ένοχος ή αθώος. Να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο; Ένας διακεκριμένος γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο καλύτερός του φίλος, γνωστός ποινικολόγος, αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, τα στοιχεία της αθωότητάς του είναι εξίσου ισχυρά με τα στοιχεία ενοχής του και οι θεατές καλούνται να γίνουν ένορκοι. Ο Δρ Σέργουντ δολοφόνησε τη γυναίκα του; Η Τζένιφερ Μίτσελ ήταν ερωμένη του; Ποιο άλλοθι του να πιστέψεις; Ένα ανατρεπτικό φινάλε ανάλογα με την απόφαση των θεατών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση : Κώστας Σπυρόπουλος, Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Φρατζεσκάκης, Σκηνικά - Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης, Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης, Βοηθός σκηνοθέτη: Στάθης Λαγκάδας, Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, Art Work: Μιμίκα Καπούλα, Φωτογραφία - Video: Γιώργος Κρίκος,  Παραγωγή: Γιάννης Ρουμελιώτης. Παίζουν: Νόνη Ιωαννίδου, Αντώνης Ραμπαούνης, Γιώργος Φρατζεσκάκης, Αννέτα Παπαθανασίου, Σαράντος Γεωγλερής, Κώστας Ζέκος, Στάθης Λαγκάδας. Voice Off: Χάρης Σώζος. Προπώληση 12 ευρώ (στο Πνευματικό κέντρο και στο viva.gr), κανονικό 15 ευρώ και μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65) 13 ευρώ.

 

Διεύθυνση
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2/12/2022 21:15
  • 1/12/2022 21:15
  • 1/12/2022 18:15