Το παραμύθι “Η Σταχτοπούτα” στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

ΘΕΑΤΡΟ
staxtopouya
Ημερομηνία: 19/11/2022 17:15 - 21:00

Τόπος: Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Το παραμύθι “Η Σταχτοπούτα” θα παρουσιάσει το ερχόμενο Σάββατο στις 5.15 μ.μ. και 7.15 μ.μ. το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τις παραγωγές “Πινόκιο” και “Λαγός & Χελώνα” σε όλη την Ελλάδα. Η παιδική παράσταση θα ανέβει στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας  παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του Charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία. Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία και… έναν υπέροχο Πρίγκηπα. Η Συνέχεια επί Σκηνής…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Άννα Γιαννακίδου, Κατερίνα  Γρηγορίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Θοδωρής Κανδηλιώτης, Αλεξάνδρα Χρυσομαλλίδη.
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Σκηνογραφία Alpha Constructions Team,
Κοστούμια : Μάξιμος/Σήλια Atelier, Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου, Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, Κείμενο: Γιώργος Πούλης, Ειδικές Κατασκευές: Χρήστος Δελητζάνης.
Μουσική Επιμέλεια: Θύμιος Βούντας. Προπώληση στο viva.gr. Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών). Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6974797109. Γενική Είσοδος: 10 ευρώ (από 2 ετών και άνω). Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

 

Διεύθυνση
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 19/11/2022 17:15 - 21:00