Η παιδική παράσταση «Πινόκιο» από την παιδική σκηνή «Γιάννη Χριστόπουλου» στο Εργατικό Kέντρο Καλαμάτας

ΘΕΑΤΡΟ
pinokio
Ημερομηνία: 1/10/2022 17:30 - 21:30

Τόπος: Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Η παιδική παράσταση «Πινόκιο» από την παιδική σκηνή «Γιάννη Χριστόπουλου» ταξιδεύει στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αναστάσης Δεληγιάννης με την εμπειρία και τη μαεστρία του, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία ενός διαχρονικού έργου με δυνατά νοήματα, καταφέρνοντας να ετοιμάσει ένα έργο υψηλής αισθητικής για την διασκέδαση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης στο ρόλο του ρομαντικού «Τζεπέτο» μαζί με τον γνωστό απ’ τo ρόλο του στη σειρά «Το καφέ της Χαράς» Πάρη Σκαρτσολιά σε μια μοναδική ερμηνεία του «Πινόκιο», θα χαρίζουν υπέροχες στιγμές σ’ ένα έργο που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι.

Θα γίνει τελικά ο Πινόκιο ένα αληθινό αγόρι, έτσι ώστε να αποδείξει στην Μπλε Νεράιδα και στο Τζεμπέτο ότι αξίζει την ευλογία της ζωής; Η απάντηση επί σκηνής. Παίζουν ακόμα οι: Αλεξία Μουστάκα, Σάββας Γραμματικός, Μένια Ορφανίδου. Θεατρική διασκευή: Μιχάλης Κοβανίδης. Η παράσταση θα ανέβει στο Εργατικό Kέντρο στις 5.30 μ.μ. και στις 7.30 μ.μ.. Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο "Ολα χαρτί" και στο viva.gr. Η φωτογραφία είναι της Παρασκευής Παναγιωτοπούλου.

 

Διεύθυνση
Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 1/10/2022 17:30 - 21:30