Η θεατρική παράσταση "Αλαντίν The Show" στο θέατρο του Κάστρου Καλαμάτας

ΘΕΑΤΡΟ
aladin
  23/8/2022 20:45 - 22:45

  Κάστρο Καλαμάτας

Η θεατρική παράσταση "Αλαντίν The Show" θα ανέβει την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 8.45 μ.μ. στο θέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

H Kolossaion Productions μετά τις περσινές μεγάλες επιτυχίες “Μάγια η Μέλισσα” και “Στρουμφάκια”, παρουσιάζει τη νέα της παράσταση, σε συνεργασία με το Θέατρο του Βορρά. «Ταξιδεύουμε στη μακρινή Ανατολή, πετάμε πάνω στο μαγικό χαλί, γνωρίζουμε και γινόμαστε φίλοι με το Τζίνι, χορεύουμε και τραγουδάμε για τη χαρά της ζωής. Μια παράσταση, που μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας και τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Ένα έργο της Παγκόσμιας λογοτεχνίας που έχει συγκινήσει και εξάψει την ανθρώπινη φαντασία, σε μία θεατρική υπερπαραγωγή που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος. Ένα παραμύθι, βγαλμένο μέσα από τις Χίλιες και μια νύχτες, που με τη μαγεία και την αστερόσκονη της Ανατολής, μας θυμίζει ότι αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Δανάη Πανά, Χορογραφίες: Λευτέρης Κωνσταντίνου, Ακροβατικές χορογραφίες: Daniel Arrando, Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς, Sound design: CatLeap Sounds (Τσεσμελόγλου Δημήτρης), Βοηθός σκηνοθέτη: Χρυσούλα Μπουγιουκλή, Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ, Επιμέλεια Μαγικών: Λένιος Καραμελένιος, Παραγωγή: Kolossaion Productions, Θέατρο του Βορρά. Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Δαλλές, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Όλια Μήτσιου, Σάββας Τραπεζάνογλου, Ευτυχία Ψωμά, μαζί η circus performer Στέλλα Δροσινού και οι ακροβάτες Χριστίνα Γιαννιώτη και Λουσία Λονέγκρο. Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr, στο “Makris Bookstore” και στο Βιβλιοπωλείο “Όλα χαρτί”.

 

Διεύθυνση
Κάστρο Καλαμάτας

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 23/8/2022 20:45 - 22:45