Ο "Παπουτσωμένος γάτος" στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

ΘΕΑΤΡΟ
papoutsomenos_gatos
  1/11/2020 18:00

  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας  |  Καλαμάτα, Ελλάδα

Το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των παιδιών "Ο παπουτσωμένος γάτος” θα παρουσιάσει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα Σαρλ Περώ το 1812.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο πιο παιχνιδιάρης Γάτος όλων των παραμυθιών ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ενας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο. Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά  είναι πολύ ιδιαίτερος. Μιλάει σαν άνθρωπος, φοράει μπότες και πάνω απ’ όλα είναι έξυπνος. Ετσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Σαμαράς, Κατερίνα Αναστασίου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερία Μπουρανή. Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης. Η παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τραγούδι όπου έγραψε η Ελένη Καρβέλη μέσα από τους στοίχους της Κατερίνας Αναστασίου. Η ζωγραφική του σκηνικού είναι της Πασχαλίας Ζαπάλτα, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η Σήλια Δεμίρη.

Η παράσταση θα ανέβει στις 4 μ.μ. και στις 6 μ.μ.. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 9 ευρώ, ενώ προπώληση γίνεται στο viva.gr. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Για πληροφορίες καλέστε στο 6973056635.

 

Διεύθυνση
Αριστομένους 33
Καλαμάτα 241 00, Ελλάδα

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 1/11/2020 18:00
  • 1/11/2020 16:00