26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας - “Ένα κολάζ” στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

ΧΟΡΟΣ
 Η εγγραφή έκλεισε
 
0
festival_12
Ημερομηνία: 28/8/2020 21:00 - 22:00

Τόπος: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας  |  Πόλη: Καλαμάτα, Ελλάδα

Το σώμα έχει την τάση να εκδηλώνεται μέσω της πηγαίας, ανεπιτήδευτης κίνησής του. Με βάση αυτήν την ιδέα, η Δήμητρα Μερτζάνη προτείνει μια χορευτική σπουδή στον αυθορμητισμό και ένα κολάζ τέτοιων στιγμιότυπων.

Η Δήμητρα Μερτζάνη γεννήθηκε στη Καλαμάτα και είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Εργάζεται ως επαγγελματίας χορεύτρια τα τελευταία έξι χρόνια και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με χορογράφους όπως οι Χρήστος Παπαδόπουλος, Ερμίρα Γκόρο, Hannes Langolf, Τζένη Αργυρίου, Kat Valastur, Πατρίσια Απέργη, Αντώνης Φωνιαδάκης και Anton Lachky, δίνοντας παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκει σε ερασιτεχνικές σχολές χορού και της αρέσει να δουλεύει πάνω στον αυτοσχεδιασμό.

Στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε οργανωμένο και οριοθετημένο χώρο, με καρέκλες. Οι θεατές θα μπορούν την παρακολουθήσουν λαμβάνοντας δελτίο ελευθέρας εισόδου με σειρά προτεραιότητας. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδο, την έξοδο από τον οριοθετημένο χώρο της πλατείας και καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης.

 

Διεύθυνση
Πλ. Βασιλέως Γεωργίου
Καλαμάτα 241 00, Ελλάδα

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 28/8/2020 21:00 - 22:00

 

Λίστα από Συμμετέχοντες

 Καμία συμμετοχή