Μιλένα Παναγιώτοβα | electric fairy tale

 Η εγγραφή έκλεισε
 
0
panagiotova_site
Κατηγορία
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Ημερομηνία
12/5/2018 09:00 - 17/6/2018 21:00
Τόπος
Φουγάρο - Leof. Asklipiou 98
Nafplio 211 00, Greece
Τηλέφωνο
2108070523
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα

 

Tο Σάββατο 12 Μαΐου, το ΦΟΥΓΑΡΟ Ναύπλιο παρουσιάζει την έκθεση "electric fairy tale" της interior designer Μιλένας Παναγιώτοβα. Ο τίτλος της έκθεσης προέρχεται από την ομώνυμη σειρά γλυπτών φωτιστικών που θα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο έως την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Ο φωτισμός επηρεάζει άμεσα την ατμόσφαιρα ενός χώρου, αναδεικνύοντας σημαντικά τις ποιότητές του, σε συνδυασμό με το χρώμα ή την επίπλωση. Τα φωτιστικά ασκούσαν πάντα ιδιαίτερη γοητεία στους δημιουργικούς ανθρώπους, καθώς πολλοί κορυφαίοι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και interior designers έχουν διακριθεί στο σχεδιασμό εικονικών φωτιστικών.

Η Μιλένα Παναγιώτοβα εμπνέεται από τη φύση, συνδυάζοντας τα αγαπημένα της φυσικά υλικά, όπως μετάξι, βαμβάκι και σχοινί, για να δημιουργήσει εντυπωσιακά έργα τέχνης προορισμένα για χρήση. Κάθε φωτιστικό είναι μοναδικό και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι από τη δημιουργό, επιστρατεύοντας φαντασία και φως με σκοπό να κάνει πιό όμορφη και ευχάριστη την καθημερινότητά μας. Όπως εξηγεί και η ίδια, «αυτά τα πολύχρωμα γλυπτά φωτιστικά έχουν τη διάθεση να σε μεταφέρουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπου ή φαντασία και ή χαρά μόλις αρχίζουν».

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • από 12/5/2018 09:00 εώς 17/6/2018 21:00

Λίστα από Συμμετέχοντες

 Καμία συμμετοχή